Elektrotechnisch Installatiewerk

Elektrotechnisch Installatiewerk

Elektricien uit Middenbeemster

Electro 2000 is als elektricien gespecialiseerd in de elektrotechnische installaties. U kunt dan denken aan uw elektriciteitsnetwerk, verlichting, licht- krachtstroominstallaties, zwakstroominstallaties, inbraakpreventie, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, noodverlichting, NEN-keuringen van de installatie en apparatuur voor bedrijven. Daarnaast richten wij ons op duurzame installaties, zoals zonnepanelen en energiebesparing met bijvoorbeeld ledverlichting.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden en keuren elektrotechnische installaties. Van ontwerp tot en met oplevering en onderhoud, in het gehele traject kunt u rekenen op onze kennis, kunde en vakmanschap.

Kwaliteit

Al onze medewerkers zijn geschoold op het gebied van elektrotechnische installaties.
Wij staan voor kwaliteit en zijn in het bezit van het BRL6001 certificaat van DEKRA. Hiermee
staan we elke dag voor de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Daarnaast zijn onze medewerkers VCA gecertificeerd en werken wij volgens de veiligheidsnormen van VCA*.

Een goed functionerende elektrotechnische installatie van levensbelang

Overal heeft u elektrische toepassingen en installaties, de één nog belangrijker dan de ander. Van goed werkende verlichting, een juiste groep voor uw apparatuur tot een werkend datanetwerk . Dit betekent dat uw elektrische installatie goed aangelegd en in orde moet zijn. Volgens de juiste normen en richtlijnen.
Hiermee voorkomt u problemen of, in het ergste geval, ongelukken en/of schade, want dat is het laatste wat u wilt. Electro 2000 verzorgt vakkundig elektrotechnisch installatiewerk, voor zowel de particulier als voor bedrijven. Laat u de zorgen uit handen nemen en schakel een specialist in voor uw stroomvoorziening, veiligheid en datanetwerken.

Ontdek de voordelen van Electro 2000 uit Middenbeemster!

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging

Brandmeldinstallatie en ontruiming

Brandmeldinstallatie en ontruiming

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Licht- en krachtstroominstallatie

Licht- en krachtstroominstallatie

NEN 3140-keuringen

NEN 3140-keuringen

Noodstroomvoorzieningen

Noodstroomvoorzieningen

Noodverlichting

Noodverlichting

Zwakstroominstallaties

Zwakstroominstallaties

0299-681680


    0299-681680
    info@electro2000.nl