Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging

Waarom bliksembeveiliging

WAAROM BLIKSEMBEVEILIGING

De bliksem slaat ongeveer 150.000 tot 300.000 keer per jaar in. De schade aan een woning of kantoorpand kan aanzienlijk zijn. Vaak ontstaat er brand na een blikseminslag of ontstaan er scheuren in de muur. Met name door de aanwezigheid van gevoelige elektronica in huis en bij bedrijven zijn de kosten de laatste jaren gestegen. Electro 2000 kan de bliksembeveiliging voor u realiseren en doet dat in samenwerking met gecertificeerde partners.

DE BLIKSEMAFLEIDER

De bliksemafleider is de bekendste vorm van bliksembeveiliging. De afleider wordt geplaatst op het hoogste punt van uw huis of pand. De bliksemafleider vangt de bliksem op en leidt deze vervolgens veilig naar de grond. Hierdoor voorkomt u brand en schade aan het dak. Toch biedt dit niet altijd de bescherming tegen schade in het huis of in het bedrijfspand.

 

BLIKSEMBEVEILIGING IN HUIS OF BEDRIJF

Electro 2000 legt naast bliksemafleiders ook bliksembeveiliging aan in huis of bedrijf. In sommige gevallen is de bescherming van een bliksemafleider onvoldoende. Aanvullend op de bliksemafleider beveiligen we het datanetwerk en elektriciteitsnetwerk. Zo verzorgen we een goede aarding en beschermen we de netwerken en de daarmee aangesloten apparatuur.

Bliksembeveiliging en norm nen-en-iec 62305

Wilt u een afspraak maken over de installatie of inspectie van bliksembeveiliging? Of heeft u nog bepaald vragen? Neem dan contact met ons op.

 

 

0299-681680


    0299-681680
    info@electro2000.nl