Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen: Duurzaam en Rendabel

Uw eigen groene energie opwekken. Wie wil dit nu niet? Door zonnepanelen op uw eigen dak te leggen is dit mogelijk. Zonnepanelen geven het hoogste rendement van alle duurzame producten. Electro 2000 rekent de voordelen voor u uit, geeft advies op maat ( schouwt uw situatie) en installeert de zonnepanelen.
Electro 2000 begeeft zich al 10 jaar op de zonnepaneelmarkt. Ze kent de diversiteit van deze branche en volgt de ontwikkelingen op de voet. In haar advies zal ze u de mogelijkheden toelichten.

ZONNEPANELEN VOOR DE PARTICULIER EN ZAKELIJK GEBRUIK.

Zowel voor thuis als voor bedrijven is de aanleg van zonnepanelen aantrekkelijk.

VOORDELEN VAN ZONNEPANELEN OP EEN RIJ:

 • Een lagere energierekening.
 • Een hogere waarde van uw huis of bedrijfspand. Zonnepanelen zorgen voor een gunstiger Energielabel.
 • Een verminderde CO2-uitstoot. Zonne-energie is schone energie. Het stoot geen CO2 uit en heeft dus geen negatief effect op mens en milieu.
 • Een hoger rendement op uw investering. Door dalende prijzen de afgelopen jaren en technologisch ontwikkelingen (hogere opbrengst) is het rendement op uw geld hoger dan bij sparen. De terugverdientijd ligt tussen de 5 en 9 jaar en dat maakt de zonnepanelen rendabel.
 • Subsidies en fiscale voordelen zijn afhankelijke van overheidswetgeving.
  Voor de particulier is er momenteel de btw-teruggave op de investering.
  Voor de zakelijke markt zijn er mogelijk subsidies ( Zie RVO.nl) en fiscale voordelen als de energie-investeringsaftrek ( EIA)
  Vraag uw accountant welke mogelijkheden specifiek voor u gelden.
 • Bijdrage Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.


Voorzieningen in de meterkast
Het plaatsen van zonnepanelen bestaat niet alleen uit het plaatsen van de panelen op het dak en het aansluiten van de omvormer. Het is belangrijk om de voorzieningen in de meterkast mee te nemen en om te controleren of deze afdoende capaciteit hebben. Electro 2000 is als ervaren elektrotechnisch installatiebedrijf de specialist om dit te beoordelen en eventuele aanpassingen in de meterkast te realiseren. Hiermee worden het rendement en de veiligheid gewaarborgd.

Energiescan en zonnepanelen
Het
aantal te installeren zonnepanelen is afhankelijk van toekomstig gebruik.
Middels een energiescan adviseren wij u hoe u energie kunt besparen of hoe u energie kunt verduurzamen (ledverlichting) In dat kader adviseert Electro 2000 het benodigde aantal zonnepanelen.  Onder het motto : “Wat je niet verbruikt, hoeft je ook niet op te wekken”.

Bij Electro 2000 bent u verzekerd van een gedegen advies, een correcte uitvoering van werkzaamheden, waar u lang van gaat genieten.

Wilt u meer weten over zonnepanelen of een energiescan bij u thuis of op het bedrijf? Neem contact met ons op. 

             

 

0299-681680


  0299-681680
  info@electro2000.nl