Het is zover… overname

Het is zover… overname

Beste relatie, 

Het is zover…. overname

Het stond al geruime tijd op de planning: 1 januari 2023 overdracht Electro 2000 installatietechniek b.v. van André Konijn naar Rudy van Baarsen. Dat doe je niet “even” na 40 jaar. Voldoende tijd genomen om voorbereidingen te treffen en om aan het idee te wennen.

Onze vaste relaties zal dit niet ontgaan zijn.

Wat ooit ver weg leek, is dan nu realiteit.

40 jaar geleden begonnen wij Electro 2000 installatietechniek vanuit de ouderlijke boerderij in Noordbeemster. Via een pand aan de Rijperweg in Middenbeemster lieten we in 1994 het bedrijfspand aan het nieuwe industrieterrein Bamestraweg bouwen. 40 jaar gebouwd aan ons Beemster bedrijf met een team van hardwerkende monteurs en veel Beemster klanten, maar ook veel vaste relaties in de regio en door het land. Wij kijken met veel voldoening terug op de jaren van ontwikkeling, van voor-en tegenspoed, hard werken, uitdagingen, veranderingen en successen.  

Wij willen langs deze weg iedereen bedanken, die ons de afgelopen jaren heeft gesteund en heeft bijgedragen aan de opbouw en voortbestaan van Electro 2000. Wij dragen het bedrijf met goed vertrouwen over aan de nieuwe eigenaar (al 25 jaar werkzaam bij Electro 2000) Rudy van Baarsen en wensen hem en Claire heel veel succes.

We noemen het afscheid, maar André zal nog af en toe zijn neus om de hoek steken en betrokken blijven voor 1 dag in de week. 

We zeggen graag Tot Ziens!

André en Lydia Konijn

#
0299-681680
info@electro2000.nl