Over ons

Over ons

Electro 2000, vakmanschap en duurzaamheid

Electro 2000 is een elektrotechnisch bedrijf met een sterke kwaliteit en klantgerichte instelling. Met een team van vakbekwame mensen (elektriciens) werken we aan elektrotechnische oplossingen voor onze klanten. Ons dienstenpakket is zowel voor de zakelijke als de particuliere markt geschikt. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, ondernemers en aannemers uit de regio maar ook elders in Noord-Holland.

Geschiedenis

In 1982 is Electro 2000, gevestigd in Middenbeemster, opgericht door André Konijn. Onder zijn deskundige leiding en servicegerichte benadering is het bedrijf gegroeid tot 10 medewerkers. Inmiddels heeft Rudy van Baarsen, na 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij Electro 2000, het bedrijf overgenomen.

Duurzaamheid speerpunt van Electro 2000

Door de trends in de markt te volgen en nieuwe uitdagingen aan te gaan is Electro 2000 naast een elektrotechnisch bedrijf een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Schone energie opwekken door zonnepanelen en energiezuinig verbruik middels ledverlichting zijn speerpunten van het bedrijf. Met de energiescan geven wij u inzicht in uw verbruik en besparingsmogelijkheden.

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop. Behalve de meetbare kwaliteit komt die ook tot uiting in de wijze van samenwerking met andere partijen betrokken bij het project, het luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en het inzetten van de juiste deskundigheid.

Ons werkterrein:
– Woningbouw, nieuw- en verbouw.
– Utiliteit, bedrijven, winkels en kantoren.
– Stallen en schuren.
– Gemeentelijke instellingen

Elke klantengroep kent zijn eigen benadering, specialisme, eisen en aanpak. Met onze elektrotechnisch opgeleide en gediplomeerde monteurs leveren wij maatwerk.

Onze diensten:
– Elektrotechniek (ontwerp, aanleg en onderhoud van uw elektra).

– Duurzame installaties (zonnepanelen en energiezuinige verlichting).
– Datanetwerken en communicatie.
– Brandmeld- en ontruimingsinstallaties en noodverlichting.

– Domotica

– E-mobiliteit (laadvoorzieningen elektrische auto)

Erkend leerbedrijf.

Werken bij Electro 2000 is werken aan je toekomst.

Sinds 1999 zijn wij Erkend Leerbedrijf vanuit KenteQ.

 

 

Neem contact met ons op

0299-681680


    0299-681680
    info@electro2000.nl